oseberg teamsquares

Mer effektiv med Dynamics 365

Dynamics 365 gir en enklere arbeidshverdag, med integrerte arbeidsprosesser. Rik funksjonalitet for kundeservice-, feltservice-, prosjektservice- og markedsføring, sømløst koblet mot Office 365 og ERP.

banner

Mer effektiv med Dynamics 365

Dynamics 365 gir en enklere arbeidshverdag, med integrerte arbeidsprosesser. Rik funksjonalitet for kundeservice-, feltservice-, prosjektservice- og markedsføring, sømløst koblet mot Office 365 og ERP.​

Kundecase: Gode systemer er avgjørende for lønnsomheten

– Vi vet at riktige systemer vil gi oss et konkuransefortrinn, det er vår strategi, sier Øyvind Selboe i Reservedel AS, som er del av Semoco Group. Våre leveransesystemer er levert av Microsoft og integrert av Oseberg.

Semoco Group AS består av tre ulike firmaer, et som leverer reservedeler (Reservedel AS), et som leverer servicetjenester (SMC Service AS) og et som leverer maskiner til husholdning og storhusholdning (Gastrotech AS).

Alle de ulike prosessene er bygget rundt Microsoft 365 med integrasjoner til flere Microsoft Dynamics tjenester. Microsoft Dynamics NAV, samt supportsystem som er viktig for logistikk. For serviceteknikerne som er ute og reparerer maskiner er det Dynamics 365 for Field Service som er systemet.

Systemene de har er fullt ut integrerte og så strømlinjeformet som mulig. Gjennom Microsoft Power BI samler de data på tvers av systemer, som de bruker til å optimalisere

– Hver dag tenker vi «Er det noe vi kan gjøre smartere», sier Selboe.

Er det like viktig for små selskaper å ha gode systemer, som det er for de store?

– Jeg tenker at det nesten er viktigere for små bedrifter. Det er der vi kan høste konkurransefordeler mot de som er større, mer veletablerte, har lengre fartstid, et mer kjent merkenavn og så videre. De store klarer ikke på samme måte å gjøre raske snuoperasjoner, så det å ha gode og fleksible systemer kan være en mulighet for de mindre til å hevde seg, sier Selboe og legger til.

– De som gjør det best er de som satser på IT. Den tendensen vil bare bli sterkere.

Øyvind